Egy hely, ahol mindent megtalál ahhoz, hogy édenkertté varázsolja kertjét

Ha ön is sokat álmodozott már róla, hogy saját kertjében, teraszán tökéletesen kikacsolódhat és relaxálhat, akkor ez az álom most egy karnyújtásnyira van öntől.


Hagyományosan évente két alkalommal rendezik meg a SpaTrend Expót, mely idén május 3-án kezdődik. A wellness rajongók számára már ismerősen cseng a név. A SapTrend kínálatában ugyanis minden megtalálható, mely a tökéletes kerti kiapcsolódáshoz szükséges. A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár területén rengeteg jakuzzival találkozhatnak a látogatók. Az egészen könnyű, mertek és egyszerű SofTub masszázsmedencéktől, a robosztus, hatalmas többszemélyes, technikailag csúcsfelszereltségű Hot Spring jakuzzikig szinte minden igénynek és árategóriának megfelelő jakuzzit találunk itt.

A medencék mellett csodálatos, letisztult formavilágú kerti bútorok csalogatják a pihenni vágyókat az Ethos, és a Jati &Kebon bútor gyártóktól. Ezek a bútorok nem csak kényelemben, de funkcionalitásban is felülmúlják társaikat, szövetüket nem fakítja ki a napfény, könnyen tisztán tarthatóak, és persze szemet gyönyörködtetően szépek.

És a kert nem lenne teljes a grillezés élménye nélkül, melyről a SpaTrend Expón az ország egyik legnagyobb grill bemutatóerme gondoskodik, ahol kanadai Broil king grillek széles választékával találkozhatnak a hobbi és persze a profi grillszakácsok.

Győződjön meg Ön is a saját szemével a SpaTrend Expo páratlan választékáról. Regisztráljon, és vegyen részt Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállításán és vásárán.

Címkék:

jakuzzi