Erős grilles lineuppal indítja a grillszezont Üröm

Június 19-én újra összejönnek a grillezésért rajongók, hogy egy jó hangulatú kültéri sütéssel, profi séfekkel és hatalmas grillválasztékkal ünnepeljék meg a nyári grillszezon megérkezését. Ha szereted a füstös aromákat és szívesen lesnél el pár praktikát nagy tudású séfektől, neked is ott a helyed Ürömön!


A nyárindító Grill Festen a grillezés lesz a főszerepben, így megismerkedhetsz a most bemutatkozó Broil King Baronnal, a kanadai cég kiváló kiegészítőinek sokaságával és élőben is megtapasztalhatod a profi grillek erejét és tudását. A fesztiválon lesznek gázzal, faszénnel és fával fűthető grillek is, amelyek mögött profi és sokat látott séfek állnak majd, hogy finom (és megkóstolható) fogásokkal prezentálják a grillezés esszenciáját.

Az est sztárvendége, a grillvilágbajnok Peter Zeitler egy Baron gázgrill mögött mutatja meg majd miért érdemes felfűteni a grilleket nyáron is. Nagy Róbert (az NPK Beef executive séfje) és Biró Botond Boldizsár (Béterv lakásétterem/ parfümséf) egy fatüzeléses, elegáns OFYR vaslapján kelti életre a grill-varázst.

Kis Sándor (a Miele séfje) a Broil King KEG-en demonstrálja a hordó alakú grillek igazi nagyságát, míg Kecsedi Dávid (a JD’s BBQ fűszerek egyik megálmodója) a Broil King család egyik legnagyobb grilljén, egy Imperial sütőn készített fogásaival kampányol a gázgrillek mellett. 

A faszenes grillek rajongóinak sem kell azonban aggódniuk, a Kamado kerámiagrillekben is bőségesen izzik majd a faszén a nap folyamán. Ladányi János (a South Smoke BBQ szószok megálmodója) egy Kamado Joe, míg Billege András ( a H2G és a SpaTrend séfje) egy Kamado Chef grillen süti majd a válogatott menüsort.

A 6 kóstolójegyet is tartalmazó belépőjegyek elővételben kaphatóak! Szerezd be már most a jegyed, hogy te biztosan ott lehess a korlátozott vendégfogadásra alkalmas rendezvényen és magadba szívhasd a tudást és a kellemes aromákat, ízeket!