Tanulj grillezni egy grill világbajnoktól

Kellemes illatok, füstös aromák és sercegő grillek várják a Summer Grill Fest látogatóit, akik egy élményekben, ízekben és látnivalókban gazdag napnak néznek elébe. Ha szeretnél te is bepillantani a séfek kulisszái mögé, jókat enni és megismerkedni a legmodernebb grillekkel és kiegészítőkkel, neked is ott a helyed június 19-én a Grill Festen.


Az egész naposra tervezett eseményen (10.00-19.00) minden a grillezésről, a kültéri sütésről és a profi gépekről, eszközökről szól majd. A széles grillkínálat nemcsak egy személytelen pódiumon kerül majd bemutatásra, színes-szagos képet kaphatsz arról mit is jelentene egy Kamado Joe vagy egy Broil King gázgrill a kertedben.

Az élesben bevetésre induló grillek mögött olyan nagyágyúk sütnek majd, mint Peter Zeitler, a grill világbajnok, Nagy Róbert, az NPK Beef executive séfje vagy Biró Botond Boldizsár, a Béterv lakásétterem séfje, de a lista még bőven folytatható

A grillek mellett kiemelt szerephez jutnak az ízesítők, szószok és fűszerek, amelyekből ugyancsak találhatsz különleges darabokat. Itt mutatkozik majd be a világbajnok saját fűszerválogatása, de tudását nem csak így, hanem oktatás keretében is átadja majd a kíváncsi közönségnek.

Ha szereted a grillezést, és többet szeretnél megtudni a profik szokásairól, technikáiról és termékválasztásairól, látogass ki a Summer Grill Festre és kóstold végig a séfek kínálatát.

A jegyek már elővételben kaphatóak!