Grillen is készülhet autentikus pizza

Szereted a pizzát, de túlzásnak tartanád egy egész kemence építését, hogy élvezhesd az autentikus ízhatást? Akkor jó hírünk van, a kerámia grillek is képesek hozni az elvárt hatást! Olyan pizzát készíthetsz bennük, hogy a vendégeid csak ezért is visszajárnak majd!


A zárható kerámia grill a 400 fok feletti hőfokkal is megbirkózik és azt meglepően hosszan meg is tartja, ezért a Kamado Joe grill kifejezetten alkalmas a gyorsan és magas hőfokon készülő pizza sütésére. Annyira jól veszi ezt az akadályt a grill, hogy a gyártók külön pizzakiegészítőket is piacra dobtak grillekhez. A pizzakő és pizzalapát mellett egy különleges félhold alakú pengével is dolgozhatsz, ami a szeletelést könnyíti meg. Tudj meg többet a roppanós szélű pizza készítéséről és az apró finomságokról a videóból!

A videóból megtudhatod, hogy milyen az ideális pizza feltét, hány hőfokon érdemes sütni és mire jó a rizsliszt az egyenletben.  Kövesd egyenesben a pizza elkészülését, hogy amikor te állsz majd a grill mellett minden könnyebben menjen!

Ha szeretnél egyéb hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, nézd vissza a SpaTrend Expo programokat Facebookon vagy Youtube-on, amikor kedvet tartja!