Tóth Gabi koncerttel és nyerményjátékkal zárul a SpaTrend Expo Live

Idén, a vírushelyzetre való tekintettel, a SpaTrend Expo csapata merész vállalkozásra szánta el magát, és a több éves hagyománnyal rendelkező népszerű programot átköltöztette a netre. Ezzel talán a világ első jakuzzis valóságshow-ját hozták létre, amit egész héten bárki követhetett élőben vagy visszanézhet a cég közösségi csatornáin.


Az Expo életében már hagyomány, hogy az utolsó napot egy zenés produkcióval zárja, ami természetesen idén sem maradhatott el. A rendhagyó unplugged koncertet Tóth Gabi tartotta, aki most tért vissza először a közönsége elé, mióta megszületett első gyermeke. A különleges rendezvény, így különleges, de kiváló hangulatú végakkordot kapott, és még mindig nem volt vége a mulatságnak.

Az élő közvetítés ugyanis egy újdonságot is hozott az Expo Live életébe. A videó tartalmakat megosztó netes látogatók között értékes nyereményeket sorsoltak ki, köztük egy teljes értékű, kiváló Broil King gázgrillt is.

Ha szeretnél csatlakozni ehhez az egyedülálló kezdeményezéshez, ami az internet segítségével az országhatárokat is áthágta, vagy hasznos tanácsokat, érdekességeket, a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket ismernél, nézd vissza a SpaTrend Expo programokat Facebookon vagy Youtube-on, amikor kedved tartja!

Címkék:

expo spatrend