Elérhető luxus a FreeFlow masszázsmedencével

Gyakran belépő masszázsmedenceként hivatkoznak a FreeFlow jakuzzikra, amely elnevezést szerényebb árával és egyszerű dizájnjával vívott ki magának, de az egyszerűség ebben ez az esetben nem szinonimája a lebutítottnak.


A Watkins cégcsoport széles palettájú masszázsmedence kínálata közé tartozik a FreeFlow, amely a legstrapabíróbb darab mind közül. Különleges gyártási technológiájának köszönhető egybeöntött és ezáltal szinte elpusztíthatatlan héjjal rendelkezik. Stabil és tartós anyagának köszönhetően nem karcolódik, nem csorbul, így akár 20-30 éven keresztül is szolgálhatja tulajdonosát.

A megjelenésében és kidolgozásában ugyan jóval visszafogottabb FreeFlownak az anyaghasználata és a belső értékei is a helyükön vannak. A HotSpring és Caldera Spas modellekhez hasonló magas minőségre számíthatnak a vásárlók. Így a kiváló hőszigetelés és magas minőségi víztisztítás sem álom ezekkel a medencékkel. Kényelem és különleges, dizájn megoldások terén talán alulmarad a nagyágyúkkal szemben, de a kedvező ár és számos egyéb előnye kárpótol majd. Mik ezek az előnyök? A videóból erre is fény derül!

Ha szeretnél egyéb hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, nézd vissza a SpaTrend Expo programokat Facebookon vagy Youtube-on, amikor kedvet tartja!