Hamarosan újra nyit a masszázsmedence szalon Nyíregyházán

A SpaTrend nyíregyházi kirendeltsége nem is olyan régen bezárt, de természetesen nem végleg. Kelet-Magyarország talál legnagyobb masszázsmedence, kerti grill és kerti bútor szalonja okkal zárta be kapuit. Hogy miért?


Kelet-Magyarországon hiánypótló árukészlettel rendelkezik a SpaTrend Nyíregyháza masszázsmedence bemutatóterme. Többszemélyes, prémium kategóriás amerikai Hot Spring jakuzzik, kanadai minőségi Broil King kerti grillsütők, grillkiegészítők széles választéka, letisztult formavilágú kerti bútorok színes kínálatával várta eddig a látogatókat. A termékkínálat ezután sem fog változni, sőt, egyre szélesebb termékskálával, kerti árnyékolókkal, szaunákkal és gőzkabinokkal bővül, csupán a helyszín lesz más, a Belső körútról az Orosi út 20 szám alá költözik a bemutatóterem.

A SpaTrend Nyíregyháza vadonatúj bemutatótermében már javában zajlanak a munkálatok, és az új üzlet, új helyszínen óriási nyitási kedvezményekkel várja majd a látogatókat.

Ne maradjon le az ünnepélyes újranyitásról. Kövesse a SpaTrend Nyíregyháza facebook oldalát, ahol hamarosan minden megtudhat a nyitás részleteiről.