Házi készítésű csokirózsa ajándékba vagy grillvacsora utánra

A házi készítésű ajándékoknak mindig van egy bizonyos vonzereje, a csoki pedig univerzális kedvenc. Ebből a kettőből született meg a saját készítésű csokidesszert, amit bárki elkészíthet otthon, nem kell cukrásznak lennie. Ha visszaemlékszel a gyerekkori gyurmázásokra, akkor ez is menni fog!


A Chocofacture volt a most élőben is követhető SpaTrend Live vendége, ahol a cég cukrásza bemutatta milyen kreatív ajándékok készülhetnek csokoládéból. Semmilyen különleges forma vagy eszköz nem kell a látványos végeredmények eléréséhez, csak türelem, egy kis kézügyesség és jü minőségű csokoládé. Lesd el a trükköket a videóból!

A Chocofacture elsősorban céges ajándékok készítésével foglalkozik, de két éve már a lakossági piac felé is nyitottak, így bárki megrendelheti a kézműves finomságokat vagy akár az alapanyagot is tőlük, hogy saját készítésű ajándékkal lephesse meg szeretteit. A csokiból készült virágok, tárgyak vagy állatfigurák játékos lezárásai lehetnek egy grillvacsorának vagy főszereplői szülinapoknak, ünnepségeknek.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!