Pihe-puha, pehelykönnyű, energiatakarékos és gyerekbarát. Mi az?

Nem más, mint a Softub masszázsmedencék, melyek egy igazán vagány, fiatalos és modern vonalat képviselnek a spa piacon. Ha érdeklik az egyszerű, de nagyszerű megoldások, akkor mindenképpen érdemes jobban megismerni ezeket a medencéket, melyek a SpaTrend Expo élőben is követhető rendezvényén is kiemelt szerepet kaptak.


Érdeklik a legújabb masszázsmedence megoldások, de az akril medencéket túl nehézkesnek, telepítésüket túl bonyolultnak és költségesnek találja? Esetleg nem döntötte el, hogy pontosan hova is szeretné telepíteni új medencéjét és több helyszínt is szívesen kipróbálna? Érdeklik az energiatakarékos és gazdaságos megoldások? Akkor a Softub medencéi kifejezetten Önnek készültek. Vezse Roland a SpaTrend alapító ügyvezetője minden részletet elmesél ezekről az egyedülálló medencékről, sőt még saját élményeit is megosztja Önökkel az alábbi videóban:

 

Informatívnak találta a fenti videót? Érdeklik a spa érdekességek, wellness életmód, gasztronómiai kalandozások vagy akár a luxuscikkek? Vegyen részt Ön is – akár élőben – az első online spa rendezvényen, a SpaTrend Expo-n! Kövesse az eseményeket Facebookon vagy iratkozzon fel a SpaTrend Youtube csatornájára és nézze vissza az érdekesebbnél érdekesebb adásokat, amikor szeretné!