Hogyan pihenjen tökéletes harmóniában otthonában?

A pihenés hagyományos módja, az olvasás, kanapén TV nézés, keresztrejtvény fejtés, vagy épp zenehallgatás mindenki számára ismert, és közkedvelt tevékenységek, vannak azonban ezeknél sokkal aktívabb, mégis családcentrikus tevékenységek, melyek közül több is jótékonyan hat az egészségünkre.


Ilyen például az évszázados hagyományokkal bíró jakuzzizás, ami a modern világban nem véletlenül lett olyan nagyon népszerű. Manapság két szót is elég nehéz párunkkal vagy gyermekeinkkel váltani, hiszen a mobiltelefon, a közösségi média mindig közbeszól. Megcsörren a telefon, csipog egy jó barát fontos üzenete, szinte képtelenség ebben a digitális zajban egymásra figyelni. Ezért szeretik egyre többen otthonukban a jakuzzit használni: beleülni egyáltalán nem büntetés, még egy kamasz gyereknek sem, mert a hidromasszázs simogató habjai tökéletesen ellazítanak, a jakuzziba pedig nem vihetjük magunkkal a digitális kütyüket, így végre teljes nyugalomban élvezhetjük szeretteink társaságát.

Hogy milyen jakuzzi lesz az, amely kiszakít minket a digitális zűrzavarból, az bizony nem könnyű döntés. Választhatunk sokszemélyes, luxus HotSpring masszázsmedencét, kerek és játékos Softub jakuzzit, vagy kis helyen is elférő, könnyen telepíthető FreeFlowt. Ezt a döntést érdemes az egész családdal átbeszélni, sőt, együtt kiválasztani az „új családtagot”, és erre tökéletes alkalmat nyújt az augusztus 23. és szeptember 1-je között megrendezésre kerülő SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár.

Vigye magával egész családját, válasszák ki együtt, szakértők segítségével azt a wellness eszközt, ami minőségi változást hoz majd mindennapjaikba. A kiállítás látogatása ingyenes, csupán egy rövid regisztrációhoz kötött.