Hogyan rendezd be a teraszod?

A wellness hotelek töretlen népszerűsége jól mutatja, hogy ma is milyen nagy az igény a lazító, pihentető kikapcsolódásra. A masszázsmedence, a szauna, a különféle masszázsok és a nyugodt atmoszféra rengeteg pozitív változást hoz a mindennapokba. Ne mondj le ezekről otthon sem!


Egy kellemes hangulatú, pihenésről szóló szegletet még egy kisebb kertben vagy teraszon is kialakíthatsz. A jó minőségű, nem kopó, nem fakuló és gyorsan száradó szövetekkel bevont bútorokkal nem lőhetsz mellé. Ezek kényelmesek és jól bírják a kültéri viszonyokat.

Ha egy kicsit nagyobb terület beépítésére van lehetőséged, akkor érdemes szakember segítségét kérni, aki segít a számodra ideális elrendezés és bútorok, eszközök megtalálásában. A kezdeti lépésekben segít a Life Tv műsora is. A negyedik részben a jakuzzik egészségügyi hatásaira, a kamado grillek előnyeire, a teraszberendezés szempontjai és a népszerű termékek kerülnek fókuszba.

A hat részes sorozat eheti részében azt is megtudhatod milyen előnyei vannak a műrattan bútoroknak, milyen borítású darabokat érdemes keresni a kültérre és miért jó egy fokozatmentesen állítható napozóágy. Sőt, azt is megtudhatod, hogy hozhatod egységbe a terasz különféle elemeit. Tehát a kerti bútort a jakuzzival vagy éppen a grillterasszal.

Ha szeretnél jobban elmélyülni az otthoni kültér átalakításában és a saját wellness tér kialakításában, akkor nézd meg a sorozat többi részét is online, erre a linkre kattintva!