Jakuzzi tulajdonosok mesélnek...

Egy jól berendezett kert vagy terasz rengeteg örömet tartogat az egész család számára. Legyen a ház meghosszabbítása a kültér és minden ott töltött perc a pihenésről szól majd. A Life TV 5. adásából többek között az is kiderül milyen változásokat hoz egy jakuzzi a tulajdonosok életébe!


A Life TV-n bemutatott SpaTrend Wellness és Életmód magazin 5. részében újra a kültéri kikapcsolódás lesz a téma. Ezúttal a jakuzzizást a tulajdonosok szemszögéből ismerhetjük meg. A 20 perces műsor első részében ugyanis két masszázsmedence tulajdonos is mesél arról, hogy milyen az élet egy jakuzzival is felszerelt kerttel.

A műsor második szegmensében egy pomázi irodaház tetőteraszát rendezik be modern és stílusos kerti bútorkkal. És az is kiderül, hogy miért érdemes minőségi alapanyagokat választani a kinti területekre és mi az, ami semmiképpen nem maradhat ki a tervezéskor.

Aki szereti tevékenyen tölteni a kinti szabadidejét, annak a harmadik rész tartogat majd érdekességeket. A grillezésről, egész pontosan egy modern, okos faszenes grill mutatkozik be, amivel biztos öröm lesz a kerti sütögetés.

Ha pedig nemcsak kertedet szeretnéd a legjobb formában tudni, hanem bőrödből is kihoznád a legjobb formáját, akkor az utolsó szegmenst ne hagyd ki. Ebből megtudhatod, hogy miért fontos a kollagén és hogyan tudod pótolni a bőrödben ezt az elengedhetetlen fehérjét, aminek a természetes termelődése a kor előrehaladtával sajnos csökken.

A sorozat korábbi részeit, itt tudod megtekinteni online!