Hosszabb nyitvatartással vár mindenkit az ország legnagyobb wellness kiállítása és vására vasárnapig

Jön a tavaszi jó idő, de hétfőtől megint országos lezárások érkeznek. A következő pár hétben megint az otthoni kikapcsolódásé lesz tehát a főszerep, alakítsa úgy ki kertjét vagy teraszát, hogy igazi pihenést hozzon a családnak.


Március 7-ig tart az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására, a SpaTrend Expo. A hétfői lezárásokra való tekintettel, a hétvégéig meghosszabbított nyitvatartással várja azokat, akik szeretnék még kültéri életterüket feljavítani a bezárkózás előtt.

Válogasson kedvére a nagy választékban rendelkezésre álló árnyékolók, kerti bútorok, grillek, kiegészítők és masszázsmedencék között. Bármilyen irányba is szeretné eltolni kertje, terasza megjelenését, az ország négy pontján megrendezett SpaTrend Expo termeiben, biztosan megtalálja azt a magas minőségű terméket, amelyből kialakíthatja álmai külterét.

Vasárnapig most este 7 óráig várják a szakértők Ürömön, Törökbálinton, Veszprémben és Nyíregyházán, hogy segítsenek kiválasztani az Ön számára ideális grillt, jakuzzit vagy kerti bútort. Szerezze be most azokat a termékeket, amitől minden nap otthoni nyaralásnak tűnik.