Idén is vár az ország egyik legnagyobb wellness kiállítása

Idén is mindenkit szeretettel vár a SpaTrend Expo, amely az ország talán legnagyobb wellness kiállítása. Február 26-án, 10 napig, az ország négy pontján is várják azokat, akik érdeklődni az otthoni minőségi kikapcsolódás, a jakuzzik, a kerti bútorok és a grillek iránt.


Az 1300 négyzetméteres ürömi bemutatóterem mellett Veszprémben, Törökbálinton és Nyíregyházán is várják az otthoni wellness iránt érdeklőket. A legújabb masszázsmedencék, széles grillválaszték, minőségi kerti bútorok rengetegében közel 20 éves tapasztalattal rendelkező szakértők segítenek majd kiválasztani a hozzád és az igényeidhez leginkább passzoló darabokat, hogy hosszú évekig örömmel használhasd őket.

A SpaTrend Expón megtalálhatod mindazt a minőségi kelléket, amely a tökéletes otthoni spa és wellness tér kialakításához szükséges. Jakuzzik, árnyékolók, grillek, grill eszközök, pergolák, kerti bútorok és szaunák várják, hogy hazavidd őket és beépíthesd a mindennapjaidba a frissítő relaxációt.

Ha már rendelkezel valamilyen wellness eszközzel, akkor is érdemes kilátogatnod, hiszen rengeteg hasznos és komfortot emelő kiegészítő közül válogathatsz. Legyen szó fűszerekről a tökéletes grillezéshez, tisztítószerekről, hogy hatékonyan ápolhasd termékeidet vagy a jakuzzik víztisztaságának elérését megkönnyítő adalékanyagról, amivel heti 5 perc alatt letudhatod a vízkezelést.