Ismerd meg testközelből, de személyes jelenlét nélkül a legnépszerűbb masszázsmedence márkát az online rendezvényen

Mitől lesz egy masszázsmedence a legnépszerűbb a saját piacán? Mit kell tudnia egy piacvezető készüléknek és mire számíthatsz vásárlóként, ha a HotSpring márka mellett teszed le a voksod? Ismerd meg kicsit közelebbről az amerikai masszázsmedencéket, amelyek maximális kényeztetést, precíz működést és jobb életminőséget kínálnak.


Hiába tűnik elsőre minden masszázsmedence egyformának, a belbecs és a működés alapos tanulmányozása során rájöhetünk, hogy mi az igazán fontos és mit érdemes neked is keresnek a kiválasztáskor. Előzd meg azt a problémát, hogy csak a vásárlás után szembesülsz a medence lényegi kvalitásaival, nézd meg videónkat és vértezd már most fel magad a megfelelő tudással a számodra tökéletes készülék megtalálásához. 

Hány befúvó legyen a medencében? Milyen szűrőberendezést válassz, hogy könnyen tisztán tarthasd a medence vizét akár hosszú hónapokig? Mennyit számít a megfelelő hőszigetelés az élmény megélésénél és mennyit akkor, amikor az áramszámla kiegyenlítésére kerül sor? Ilyen és ehhez hasonló szemponton alapján mutatja be a HotSpring család Envoy medencéjét Vezse Roland, a cég alapító ügyvezetője.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és masszázsmedencés tippeket hallani vagy megismerni a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket, kövesd az egy hétig tartó programokat Facebookon vagy nézd vissza az adásokat Youtubon!