A Miele séfje mutatott be grilles praktikákat az ország első online közvetített jakuzzi vásárán

Hogyan készíts tavaszi finomságokat a grillen az egész család örömére? Ezt is megtudhatod az első online SpaTrend Expón, ahol a Miele séfje, Kis Sándor állt a pultba, hogy elkészítse a nemcsak látványos, hanem igazán ínycsiklandozó ételeket. 


A Miele cég a kezdetektől szerves része a SpaTrend Expónak, ahol eleinte a categeringben segédkeztek, és azóta nemcsak az ételt, de a grillezéshez szükséges szaktudást is szállítják Kis Sándor, szakács személyében. Nézd meg hogyan készül az epres-rebarbarás pite, amit te is elkészíthetsz az instrukciók láttán saját grilleden. 

Az elsőnek bonyolultnak tűnő étel, jól láthatóan az élő közvetítésen, negyed óra alatt összeállítható, így még az örökös időhiányban szenvedő szakácsok is neki foghatnak. A második videóból az is kiderül, hogy milyen a pite, amikor elkészült és hogy milyen főételt készíts a grillebéd főakkordjaként.

A faszenes Kamado Joe grillen készülő gyöngytyúk mellnek már igazán nehéz ellenállni, te se tedd, készítsd el őket a profi séf útmutatása alapján, és nem fogsz csalódni. 

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és grilles tanácsokat vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy nézd vissza az adásokat Youtubon!