Kültéri élmény ajándékba

Szívesen adnál olyan ajándékot szeretteidnek, amellyel különlegessé tehetik külterüket és igazi luxus paradicsommá változtathatják teraszukat, de nem tudod pontosan mire vágynak? Adj ajándékutalványt minőségi kültéri wellness termékekhez!


Hogy az álomterasz kialakítása ne maradjon továbbra is álom, a Spatrend különleges ajánlattal nyitja az új évet! Mostantól a kerti bútorok, luxus árnyékolók, első osztályú jakuzzik és minőségi grillek vásárlásához is ajándékozhatsz ajándékutalványt szeretteidnek, hogy kedvük szerint alakíthassák ki saját wellness paradicsomukat.

Új grillt, netán pizzakemencét venne a párod, de nem tudod pontosan melyik modellnek örülne? Lepd meg ajándékutalvánnyal, hogy ő maga választhassa ki azt szerkezetet, amivel a kerti sütögetés nagyágyúja lesz.

A vásárlást követően 1 évig érvényes ajándékutalványt a Spatrend bemutatótermeiben található termékek teljes vagy részleges ellenértékének kifizetésére használhatod.

Vedd meg most az utalványt és válogass szabadon a luxus bútorok, grillek, jakuzzik és kiegészítők széles választékából, hogy amikor végre újra beköszönt a jó idő, rögtön lecsaphass a legjobb ajánlatokra.