Tölts több időt szeretteiddel az ünnepek után is, a kerted ideális helyszín ehhez

Akár teszünk új évi fogadalmat, akár nem, az ünnepek után biztos sokunkban megfogalmazódik, hogy több és minőségibb időt kellene töltenünk a szeretteinkkel. Egy élhető és izgalmas lehetőségekben gazdag terasszal könnyen megvalósíthatjuk ezt!


A kényelmes, tartós és időjárásálló bútorok bizos hátteret kínálnak a pihenéshez és öröm lesz már rájuk nézni is. A Jati & Kebon minőségi étkezőszettje elegáns megjelenésű, kényelmes és igen teherbíró! A hat személyes Ellie/John szett most akciósan a tiéd lehet, ráadásul egy gázrillel együtt. A GEM 310 Broil King gázgrill a kisebb méretű teraszokon is megállja a helyét és segítségével együtt süthet a család.

A szépen berendezett teraszod tökéletes helyszíne lehet a baráti összejöveteleknek és a hétvégi, családi sütögetéseknek. Élvezd ki és töltsd a szabadidődet szép környezetben, szeretteid társaságával, és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel a hétköznapokban is.

Bár a tél nem kültéri móka elsődleges időszaka, a téli grillezés is remek családi program, ami kicsit mindenkit kirángat a friss levegőre! Érdemes tehát megfontolnod, hogy úgy alakítod át külteredet, hogy azt egész évben örömmel használjátok szeretteiddel!

Ha szeretnéd minőségi, tartós wellness eszközökkel feldobni teraszodat, nézz körül újévi ajánlataink között!