Luxus kerti bútorodhoz most a téli tárolást megkönnyítő ajándékot is kapsz

Hasznos, elegáns és különleges ajándék lehet a kültéri területeket öltöztető luxus bútorokból, amelyeket most kedvezményes áron vásárolhatsz meg. Az első osztályú minőség és a praktikum mellett a kényelem a legnagyobb erősségük ezeknek a szetteknek! Most ajándékkal!


Télen talán kevesebb lehetőséged van a kültéri területek kihasználására, de a minőségi kerti bútorok ekkor is jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Téli grillezéskor vagy szilveszteri jakuzzi partiknál kifejezetten jól jön majd a Jardinico luxus bútorainak kényeztető profizmusa. Az árnyékolóval együtt szettben megvásárolható étkező, ülőgarnitúra vagy éppen Merano kanapé és fotelek mellé most ajándékban egy ponyvát is kapsz, hogy a legnagyobb hideg elől megvédhesd a bútorokat.

A téliesítéshez szükséges, vízhatlan és jól illeszkedő ponyvákkal nemcsak a bútorokat védheted, de a tavaszi használatra felkészítő takarításuk is sokkal könnyebb lesz. Használd ki hát a szezonon kívüli kedvezményes ajánlatokat és vidd haza az ajándékot is.

A szettekben kapható bútorok és az árnyékoló is 30 %-os árcsökkenéssel lehet most a tiéd, ha még idén megrendeled őket! Készülj már most a tavaszi felmelegedésre vagy rendezd be minőségi bútorokkal a téli kertedet!