Profi grill szakácsok, kiváló séfek, füstölőfa mesterek és BBQ fenegyerekek – lesse el a legjobbaktól a legjobb praktikákat a hétvégi grill fesztiválon!

Április 2-án Ürömön kerül megrendezésre a SpaTrend szezonnyitó grillfesztivál és vásár, ahol híres sztárséfek, grill szakácsok és BBQ fenegyerekek és füstölőfa mesterek várják Önt és családját finomabbnál finomabb grill különlegességekkel. Azt már itt bemutattuk, hogy mi készül majd a grilleken, most engedje, hogy megismertessük a résztvevőkkel is!


Nagy Róbert, az „NR el Jefe” Brand tulajdonosa az elmúlt húsz évben a vendéglátás számos területén szerzett tapasztalatot, legyen szó konyhai tevékenységről, vendégtéri, alkalmazotti munkáról vagy saját tulajdonú üzletről. Tapasztalatait és elsajátított tudását tíz éven keresztül oktatóként is megosztotta középiskolai tanulóival. Gyermekszeretete a magánéletében folyamatosan jelen van,m négy gyermek büszke apukájaként ez máshogy nem is lehetne. Ugyanez szakmai kihívásokban is megnyilvánul, hiszen jelen pillanatban az Erzsébet Táborok Zánkai Gyermektáborának Konyhafőnöke, ahol főszezonban több mint 3000 főnek biztosítanak napi ötszöri étkezést. Brand-je vendéglátó tevékenységgel kapcsolatos üzleti és gyakorlati tanácsadással, oktatással, tréningezéssel, építéssel foglalkozik. A grill fesztiválon füstös harcsa salátát és „El Jefe” tavaszi tekercset készít majd Broil King Baron 590 gázgrillen.

Veress József, a Wood2smoke® füstölőfa márka alapítójával és tulajdonosával is találkozhat április 2-án Ürömön. Magyarországon elsőként, közel 10 éve kezdte el a BBQ típusú sütésekhez használt füstölőfák gyártását és forgalmazását. A legtöbb szmóker típust ismeri és kedveli, de olyan speciális sütési módokat is elsajátított az elmúlt években, mint például az Argentin kereszten sült egész bárány (asado) vagy az agyagban, sóban sült egész hal. Minden kedves résztvevővel szívesen megosztja tapasztalatait, tippjeit és trükkjeit, kérdezzenek tőle bátran!

Kecsedi Dávid és Krasnyánszky János is jelen lesz a grill fesztiválon, akik nem mások, mint a JD's BBQ brand megálmodói. 2019 óta meghatározó szereplői a magyar grill és BBQ világnak. Prémium minőségű, adalékmentes fűszerkeverékeik nem csak a grill mellett, de a konyhában is páratlan ízeket csalnak elő az ételekből. Bár saját bevallásuk szerint nem számítanak profi és tanult szakácsoknak, a rajongásuk és elhivatottságuk a Grill és BBQ világa iránt töretlen és mérhetetlen. Dávid Broil King Imperial 690 gázgrillen készíti majd el saját fűszerkeverékével ízesített fogását.

Április 2-án Biró Botond Boldizsár parfümséffel, a Béterv lakásétterem megálmodójával is találkozhat. Szívesen mesél majd az illatok és ízek harmóniájának fontosságáról, a parfümök és a grillezés kapcsolatáról is. Egy különlegesen zamatos, illatos amerikai palacsintával készül majd, melyből egy falat is megédesíti majd a napunkat.

Kis Sándor séf számtalan gyakorló – és gyakorlatlan – gasztronómia, főzés-sütés iránt érdeklődőnek adta már át tudását a Miele Főzőiskola keretein belül. Tartott már tanfolyamot a halak és tengeri különlegességek kedvelőinek, sütemények szerelmeseinek és videó receptjeit is egyre több tanulni vágyó tekinti meg. Sándor nagy gyakorlattal rendelkezik a gasztronómiai oktatásban, így szívesen bemutatja majd fogási elkészítését, sőt tippjei, fortélyait, praktikáit is örömmel megosztja a rendezvény résztvevőivel!

Mák Tamás, a Trattoria Pomo D’oro étterem pizzamestere már az étterem megnyitása óta áll a pizzakemence mellett – nem lesz ez másként szombaton sem. Manapság havonta több ezer pizza kerül ki kezei közül, így mi sem természetesebb, hogy szombaton is az Alfa Forni kemencék mellett találhatjuk meg őt.

Billege András a SpaTrend és a H2G Grilliskola grill szakácsa a szabad tűzön készült étel készítés szerelmese, legyen az grill, bbq vagy szabad tűzön főzés, minden módszert imád. Kedvencei a fa és faszén tüzelésű sütők, de a gázgrillek sem hozzák őt zavarba. Több mint 20 éve hódol ennek a szenvedélynek, de komolyabban és profi eszközökkel nagyjából 5 éve dolgozik. Szombaton marhaszegyet és steaket készít majd, melyekről bővebben itt olvashat.

Kóstold meg, mit alkotnak a grill- és bbq királyok legjobb sütőkön, és találd meg álmaid grilljét! Szerezd be szerdáig az 5 db ajándék kóstolójegyet tartalmazó belépőjegyedet kedvezményes,early bird áron!