Összecsaptak a szakácsok az online grillveseny első élő show-jában

Az idei online grillverseny első élő találkozója már lezajlott, amelyen négy versenyző mutatta meg mit tud a Séf a rácson!


Az idei széria első élő eseményén két zsűritag (Serényi Zsolt és Kis Sándor séf) értékelte a prezentált alapanyagból készített finomságokat, amik a csepegő eső ellenére a forró rácsok mellé szegezték a nézőket. A versenyzőknek húsok elkészítésével kellett lenyűgözniük a publikumot, ami Schwarczenbarth Zoltánnak sikerült a legjobban.

A begyújtás még sosem volt ilyen egyszerű

A nap győztese a velős csontot álmodta újra grillétel formájában, amiből pirítóson tálalt grillezett velőt készített előételként. Ezt pedig egy kolbászhússal töltött tarja követte, mindkét zsűritag egyöntetű megelégedésére.

Készülnek a velős csontok

A versenyzők bármilyen húst választhattak a felkínált alapanyagból, így a látogatók készítettek lazacot, marha steaket, de a kacsamell is előkerült. A jó hangulatú grillezést a kritikus zsűri hasznos tanácsokkal, és a Séf a rácson döntő időpontjának bejelentésével zárta. Az élő döntőre november 9-én kerül sor, a versenyre azonban a döntőig bezáróan folyamatosan lehet nevezni. Próbáld ki te is magad, hátha tiéd lesz a győztes recept és az értékes grilles nyeremények egyike.

A büszke nyertes a finom velővel!