Otthoni wellness biztonságban, kényelemben

Az elmúlt időszak a visszavonulásról, az otthon töltött idő megnövekedéséről szólt. Ha szeretnéd te is maximálisan kiélvezni ezt az időszakot és a pozitívumokra koncentrálni, akkor az otthoni wellness a tökéletes megoldás erre. Hogyan tudsz ebben az időszakban is fitt, kiegyensúlyozott és elégedett maradni? A jakuzzi megadja a választ!


A héten induló, és élőben is követhető SpaTrend Expo segít megtalálni az ideális megoldást saját magad és családod számára, hogy a kényszerű bezártságra ne tortúraként, hanem lehetőségként gondolhass. A minőségi idő eltöltését növelheted, ha életteredbe és életmódodba egy masszázsmedencének is helyet szorítasz. Tiszta vizet, csíramentes, biztonságos fürdőzést és rengeteg közösségi élményt nyújt egy minőségi jakuzzi, amivel tested és lelked épülését is szolgálhatod. Hogyan válaszd ki a megfelelő masszázsmedencét?

Többek között erről szól a mai napi első bejelentkezés a jakuzzi valósáshow-ból, ahol Vezse Roland, a SpaTrend alapító ügyvezetője és lelkes jakuzzi használója osztja meg saját tapasztalatait és azokat a szempontokat, amelyek révén ő is kiválasztotta családja számára a megfelelő darabot. 

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy nézd vissza az adásokat Youtubon!