Jakuzzi kiállítás az otthoni wellness szerelmeseinek Balatonról jövet-menet

A nyár utolsó hetében egy olyan programot ajánlunk, mely minden otthoni wellness rajongó szívét megdobogtatja: legyen szó jakuzzizásról, teraszbútorokról, a megfelelő napernyő kiválasztásáról, vagy grillezésről, hiszen az ország talán legnagyobb masszázsmedence kiállítása augusztus 26-án kezdődik.


Az igazi őszi jakuzzi szezon kezdetén csordultig megtelt a SpaTrend Outdoor Design MAXCity megújult és kibővített bemutatóterme a 2022-es legújabb Caldera masszázsmedence modellekkel, luxus minőségű kerti bútorokkal, grillsütőkkel és napernyőkkel, mivel augusztus 26-án elkezdődött Magyarország talán legnagyobb kültéri wellness kiállítása, a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár, mely 10 napon át várja a látogatókat. A kiállítás helyszíne igazán kiváló lokáció Törökbálinton az M1-M7 közös bevezető szakaszán mindazoknak, akik balatoni útjuk előtt vagy után szeretnék beiktatni a látogatást.

A SpaTrend MAXCityben a SpaTrend Expo keretében a Caldera masszázsmedencék olyan újításait ismerheti meg, mint az innovatív technológiával működő sóbontórendszer, mely teljesen automatizált módon adagolja a jakuzzi vizéhez a klórt, így csökkentve a víz klórtartalmát, lehetővé téve azt, hogy szinte gondozás nélkül a jakuzzi vize mindig kristálytiszta és tökéletes maradjon.

A jakuzzi vásáron a többtucat Caldera masszázsmedence modell között, a gyártó csúcsmodellje, a nyolcszemélyes Caldera Cantabria is megtekinthető lesz, melynek egyedülálló ultra masszázsa 6 különböző hidromasszázsprogrammal gondoskodik a teljes testmasszázsról.

Nézze meg a SpaTrend tulajdonosának meghívóját, melyben beleshet a kiállítás színfalai mögé, és a SpaTrend MAXCity bemutatótermének hatalmas masszázsmedence, kerti bútor és grillsütő kínálatát is láthatja.

A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár teljes időtartama alatt a SpaTrend MAXCity értékesítői szakértelmükkel, tudásukkal és személyre szabott kedvezményekkel várják a látogatókat, hogy megtalálhassák azt a masszázsmedencét, melyről mindig is álmodtak.

Ne maradjon le a nyár legjelentősebb wellness eseményéről, igényeljen tiszteletjegyet még ma.

Címkék: