Új külsőt kapott a díjnyertes anti-aging kometikum család

Az idei év a QMS Medicosmetics számára nagy változást hozott, hiszen több évtized után végre megújult külsővel lép a nagyközönség elé a többszörösen díjnyertes anti-aging brand. Friss, üde és elegáns lett az új megjelenés!


Az új, környezetbarát csomagolás elegáns megjelenése mellett könnyen kezelhető és praktikus lett. A krémek és szérumok többsége pumpás kiszerelést kapott, hogy egyszerűbb legyen az adagolás és levegővel kevésbé érintkező krémek oxidációja is csökken, ami hosszabb eltarthatóságot eredményez. Az új csomagolás régi belsőt, de megváltozott neveket is takar.

Az évtizedek alatt megszeretett és bevált termékek összetétele minimálisan változott csak, az Exfoliant Fluid 10%-os sava például 11%-ra emelkedett, az új, Active Exfoliant névre hallgató termékben. Az október 12-én itthon is bemutatkozó termékek már kaphatóak, és ezzel együtt a régi csomagolású darabokra végkiárusítást is szervezett a SpaTrend Beauty. Soha nem látott, 30%-os kedvezménnyel szerezheti be most kedvenceit, de vigyázat! Csak a készlet erejéig!