Szakmai tanácsadás a karibi hangulatú wellness kiállításon

Ha szeretnéd, hogy a kert és a terasz és az otthon szerves részét képezze, ahol bármikor és örömmel töltesz időt, akkor a tér elrendezésére és a bútorok kiválasztására is legalább akkora gondot kell fordítanod, mint a beltér esetén. Inspirációt és személyre szóló szakmai tanácsadást kaphatsz a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és vásár eseményén, ami vasárnapig (09.03) vár minden érdeklődőt!


A SpaTrend Expo egy évek óta megrendezett esemény, ami 10 nap alatt bemutatja a legújabb wellness trendeket, eszközöket és segít terjeszteni az otthoni minőségi kikapcsolódás fontosságát és hasznosságát! A prémium minőségi kerti bútorok, grillek és árnyékolók széles tárháza mutatkozik, sokszor szó szerint is, hiszen itt bármit kipróbálhatsz. Feltöltött jakuzzik, felfűtött grillek és hatalmas tudással rendelkező szakértők várják, hogy megmutassák mit tehetnek érted!

A vasárnapig tartó rendezvényen ezúttal a karibi hangulat dominál majd, ami nemcsak egy kellemes köret a programokhoz és előadásokhoz, de egyben kiváló inspirációs forrás is az otthoni tér berendezéséhez. Mit mivel és hogyan párosíts? Mi legyen a teraszon és hol helyezd el a grillt, hogy a lehető legjobban használd ki a teret? Mekkora jakuzzit vegyél és milyen alapozás, vízkezelés szükséges a tökéletes hidromasszázs élményhez? Ha ilyen vagy ehhez hasonló kérdések motoszkálnak benned, akkor is az Expón a helyed. Több ezer jakuzzi, bútor és grill eladással a hátuk mögött, a csapat szívesen osztja meg tapasztalatait és trükkjeit, hogy már az első naptól kezdte zavartalanul élvezhesd  a masszázsmedencédet, kerti bútorodat vagy grilledet.

Személyre szóló tanácsadás mellett megismerkedhetsz a wellness eszközök krémjével és különlegességeivel, mint például az Endless Pool. Ez az úszómedence és jakuzzi keveredéséből született egység ellenáramoltató rendszerre, sőt akár futószalaggal is felszerelt, így a végtelen úszás élménye mellett a vízben futással is erősítheted izmaidat. Próbáld ki ezt a profi edzésekhez is ideális medencét, majd vezesd le a mozgást egy kellemes hidromasszázzsal, anélkül, hogy ki kellene szállnod a vízből! A hibrid jakuzzi mellett találkozhatsz az amerikai nagyágyúkkal (Hot Spring, Caldera Spas), az elnyűhetetlen parti jakuzzival (FreeFlow) és a puha falú, csendes csodával (Softub), ami annyira könnyű és energiatakarékos, hogy városi használatra, erkélyekre is bátran választható!

A jakuzzi mellett stílusos kerti bútorok, vízhatlan szövettel rendelkező puha kanapék és a kültéri nappali hatását idéző szettek várnak, állítható árnyékolókkal, daybedekkel, wireless hangszórókkal és napágyakkal. A bútorok között étkezőszettek és állítható szélességű és magasságú asztalok is várnak, ha a külteredet a kinti étkezés szolgálatába állítanád! Ebben nemcsak az asztalok, de a legkülönfélébb grillek is segítségedre lesznek. Az ország talán legnagyobb prémium grillválasztékával ismerkedhetsz meg az Expón. Lesznek gázgrillek, faszenes, fatüzeléses és pellet grillek, de smokerek, kemencék és okos grillek is megmutatják mire képesek szakértő kezek között. A legkiválóbb alapanyagokból előállított grillkínálathoz kiegészítők széles tárháza is csatlakozik, hogy minden igényét kielégíthessék az amatőr szakácsoknak és a profi séfeknek egyaránt!

Ha szeretnél egy jó hangulatú, inspiráló és informatív nyár végi kiállításon részt venni, ahol az otthoni kültéri kikapcsolódás minden szeglete képviselteti magát, akkor irány a SpaTrend Expo három helyszíne (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) közül a hozzád legközelebbi!