Ördög Nóri ajánlásával: Hétvégén is vár a Wellness kiállítása

Mivel is telhetne jobban szeptember első hétvégéje, mint az otthoni wellness kiállításával, az ezúttal karibi színekbe öltözött SpaTrend Expo-n. Hazánk egyik legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására három helyszínen is várja a látogatókat. A komplett kültéri életmód vásárát az elmúlt héten Ördög Nóri is meglátogatta. Ezt a hétvégét nem érdemes kihagyni. 


Ördög Nóri és Vezse Roland az elmúlt héten Szombaton alaposan körüljárta a SpaTrend Expo törökbálinti Outdoor Fesztiválját. Nórit teljesen felcsigázta a rendezvény mérete és kínálata. A szinte végtelen mennyiségű kültéri jakuzzi, a tengernyi kerti ülő és étkezőgarnitúra, a kerti grillsütők teljes arzenálja olyan hangulatot nyújtott, amit az épületbe telepített ellenáramoltatóval ellátott úszómedence csak fokozott. 

A fantasztikus hangulat, a sok-sok vendég nagyon magával ragadóvá tette a rendezvényt. A SpaTrend Expo wellness fesztiválja alatt Boros Alex úszott a világhírű Endless Pools úszómedence finom vizében, és teljes erejét kellett összeszednie ahhoz, hogy az ellenárammal megbírkozzon.

Ha van kedved és időd engedi, akkor érdemes a SpaTrend Expot az éppen aktuális Karibi hétvégén is meglátogatni! A három helyszín egyikén biztosan megtalálod a saját wellness teredet, grillsütődet vagy éppen kerti garnitúrádat!

Bejelentkezés és információ: www.spatrendexpo.hu

És, hogy mi volt a Nóri kalandjának a története? Íme

Hirdetés

Látogasd meg te is a SpaTrend Expo-t. 

spatrendexpo.hu