Személyesen is megismerheti a legfotogénebb grillt

A hagyományos grillformától eltérően az OFYR nyílt terű fatüzelésű grillje kész műalkotásként olvad bele a terasz vagy a kert környezetébe. Az elegancia és a letisztultság mellett egyértelműen a tűz kerül a főszerepbe az OFYR-nél, ami legalább olyan jól mutat látványelemként, mint amilyen hasznos grillként.


Az OFYR grillek egyre több hódolót szereznek maguknak, de még mindig csak elvétve találkozhatunk ezzel a különleges grilltípussal. A Nyíregyházán megrendezésre kerülő Open Days viszont pont az OFYR-hoz hasonló különleges, igényes és eredeti újításokra hívja fel a figyelmet, így a rendezvényen ezzel a grillel is találkozhatnak a látogatók.

Saját szemükkel győződhetnek meg a formabontó megjelenés mögötti tartalomról, és átélhetik az autentikus grillezés legjobb pillanatait. A tábortűz hangulatot erősítő formával ínycsiklandó finomságok készülnek majd, amelynek folyamatát személyesen követhetik végig az érdeklődők.

Ha Ön is szeretné megkóstolni az OFYR-on készült finomságokat, látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, és ismerje meg jobban ezt a holland remekművet.