Szeptember 12-ig nyitva tart a jakuzzi vásár

Mióta márciusban berobbant az életünkbe a Covid19, át kellett értékelnünk az otthon töltött időnk jelentőségét. Mit tehetünk, hogy produktívan, de mégis pihentetően és az egészségünkkel törődve töltsük el szabadidőnket?


A kézen fekvő válasz az otthoni tér átalakítása, ami jobban szolgálja az érdekeinket, még egy esetleges kijárási korlátozás esetén is. Vegyük magunkat körül olyan bútorokkal, tárgyakkal és eszközökkel, amelyek örömmel töltenek el és segítenek a minőségi idő eltöltésében. Ebben segít a szeptember 12-ig látogatható SpaTrend Expo Global, ahol mindent megtalálunk, ami a minőségi kültéri kikapcsolódáshoz szükséges.

A jakuzzik, grillek és szaunák széleskörű választása mellett olyan opciókkal is találkozhatunk a négy helyszínen megrendezett eseményen, amelyek a csak beltérrel rendelkezőket érdekelhetik. Az infra szauna és a gőzkabin vagy a kisebb, akár rugalmas falú masszázsmedencékhez nem kell nagy külső térrel, kerttel vagy hatalmas terasszal rendelkezni, azok is kiélvezhetik az előnyeiket, akik csak kisebb térben gondolkozhatnak. A SpaTrend Expo Global megadja a lehetőséget, hogy a legmodernebb és legprofesszionálisabb közegből választhass magadnak és családodnak olyan termékeket, amelyekkel növelhető a minőségi kikapcsolódás és javítható az egészségi szint, akárcsak az életminőség. 

Gyere el a négy helyszín (Üröm, Törökbálint, Veszprém, Nyíregyháza) egyikére és ismerkedj meg a minőségi kínálattal személyesen. A helyszíneken mindent megtudhatsz a kerti bútorokról, az árnyékolókról, a jakuzzikról és a grillekről, sőt akár ki is próbálhatod őket, hogy a számodra legmegfelelőbb termékkel gazdagíthasd családod életét.