Tanuljon grillezni a legjobbaktól!

Kis Sándor séf számtalan gyakorló – és gyakorlatlan – gasztronómia, főzés-sütés iránt érdeklődőnek adta már át tudását a Miele Főzőiskola keretein belül. Tartott már tanfolyamot a halak és tengeri különlegességek kedvelőinek, sütemények szerelmeseinek és videó receptjeit is egyre több tanulni vágyó tekinti meg.  Látogasson el a szeptember 12-i SpaTrend Fire Show grill bemutatóra és vásárra és tanuljon grillezni a legjobbaktól!


Ezek után nem meglepő, hogy a „tanár úr” nem is egy, hanem rögtön két igazán különleges menüt készít el Önöknek a szeptember 12-i SpaTrend Fire Show grill fesztiválon. A halak szerelmeseinek pisztrángfilé készül sült céklával és kecskesajttal, a különleges keleties ételek kedvelőit pedig fűszeres bárány tagine várja sült karfiollal és bulgurral. Kis Sándor nagy gyakorlattal rendelkezik a gasztronómiai oktatásban, így szívesen bemutatja majd fogási elkészítését, sőt tippjei, fortélyait, praktikáit is örömmel megosztja a rendezvény résztvevőivel!

A szeptember 12-én, szombaton megrendezésre kerülő SpaTrend Fire Show-n Kis Sándor mellett számos hazai grill szakértő és séf izzítja majd be a grilleket! Találkozhat Serényi Zsolttal (BP BARbq), Billege Andrással (H2G és SpaTrend séf), Dukony Márkkal (Iron Workers BBQ), Németh Ádámmal (Gasztro Kreatív; 2016-os Konyhafőnök nyertese), Bíró Botond Boldizsárral (Béterv lakásétterem), Németh Tamással (Konyha 2.0), Mizsei Jánossal (Mák Bisztró) és Wolf Andrással (Séf Asztala, New York Kávéház, Bocus d’or Akadémia tagja).  Látogasson el erre az igazán tüzes programra és indítsa a SpaTrend Fire Show-val a grill szezont!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kattintson ide.