Még egy hétig tart az ország legnagyobb jakuzzi kiállítása

Az otthoni minőségi időtöltés tavasz óta felértékelődött, és egyre többen szeretnék úgy átalakítani lakóhelyüket, hogy ott kényelmese, relaxáló környezetben pihenhessék ki a mindennapok fáradalmait. Ebben nyújt segítséget az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására SpaTrend Expo Global, ami szeptember 13-ig látogatható az ország négy pontján is.


A kültéri kikapcsolódásra szakosodott SpaTrend Kft. már több, mint 10 éve rendezi meg rendszeresen a SpaTrend Expót, ahol minden a pihenésről, a luxusról és kényelemről szól. Idén először, négy helyszínen tartják a vásárt, hogy az érdeklődőknek minél kevesebbet kelljen utazniuk a jakuzzik Mekkájába. A cég zászlóshajója, az ürömi központ ezúttal is várja a látogatókat, de emellett Veszprém, Törökbálint és Nyíregyháza is helyszínül szolgál a jakuzzi, a grillezés és a kényelmes kerti bútorok iránt érdeklődők számára.

Izgalmas programokkal, egyedi kedvezményekkel várják azokat, akik szeretnének minél többet megtudni a kültéri kikapcsolódásról, és beszerezni az ezekhez szükséges holmikat. Ha te is érdeklődsz az otthoni hidromasszázs, a gőzkabinok, szaunák, grillek vagy éppen kerti bútorok iránt, akkor a SpaTrend Expo Global kitűnő hely az ismerkedésre. A piac legjavát képviselő márkákat kézközelből láthatod, sőt akár ki is próbálhatod, hogy még felelősebben dönthess a vásárlásról. 

Az ürömi helyszínen két feltöltött masszázsmedence, számtalan grill és szauna vagy éppen gőzfürdő várja, hogy te is átélhesd az általuk nyújtott felejthetetlen élményeket. Jövő hét vasárnapig még bármelyik helyszínre ellátogathatsz, a szakértők szeretettel várják az érdeklődőket és leendő tulajdonosokat, akik szeretnének minőségi időt tölteni családjukkal a kertekben és a teraszokon.