Sztár séfekkel vár a Gasztro Grill Fesztivál

Július 2-án nyitja meg kapuit az egész napos grill ünnep, a Gasztro Grill Fesztivál! Nézd meg a hazai kínálat szinte összes grilltípusát akció közben és közben tanulj grillezni a legjobbaktól!


A széles grill kínálat és még szélesebb grill eszköz felhozatal mellett séfekből sem lesz hiány a Gasztro Grill Fesztiválon, aki feltüzelik a hangulatot. A 7 séf közel 20 féle fogását kóstolhatod meg a nap folyamán, amit különféle grilleken készítenek majd a közönség előtt!

Billege András a SpaTrend és H2G grilliskola grillmestere Kamado Chef és Masterbuilt grilleken készíti el garnélás leveles tésztáját különféle zöldségekkel!

Nagy Róbert séf és gasztrotanácsadó az NR el Jefe brand tulajdonosa, aki Broil King gázgrillen levesét és halételét!

Bíró Botond Boldizsár, a jól ismert parfümséf egy OFYR segítségével mutatja meg a fával fűthető vaslapos grillek előnyeit. Flambírozott bruschettája után Bistecca fiorentine készül majd!

Mák Tamás a Trattoria Pomo D'Oro pizzamestere az Alfa Forni mobil pizzakemencében süti majd kétféle pizzáját, amit te is megkóstolhatsz!

A többi séfről és a készülő finom falatokról itt olvashatsz bővebben! Vedd meg már most a kóstoló jegyed, nehogy lemaradj a sztár séfek élet parádéjáról!