Pörgesd fel a kültéri életed! Tanácsok, tippek és praktikák!

A nyár kiváló alkalom arra, hogy kihozd a legtöbbet a kültereidből és kedved szerint formáld át teraszod vagy kerted! Egy baldachinos napozóágyon olvasnád kedvenc könyved? Jakuzzival lazítanál egy fárasztó nap után? Vagy finom grillételeket készítenél a család nagy örömére? A LIFE TV Wellness és életmód magazinja ebben nyújt most segítséget!


Új műsor indult a LIFE TV-n, amely a kültérre, a minőségi kikapcsolódásra és a testi-lelki egészségre koncentrál! A hat részes sorozat adásait követheted élőben vagy megnézheted a SpaTrend Youtube csatornáján, ha lemaradtál róluk!

A 20 perces magazin műsor rengeteg tippet, trükköt tartalmaz, amely segít, hogy kihozd a maximumot a rendelkezésedre álló kültérből és megtaláld azokat a kiegészítőket, amelyek teljesebbé teszik a te és családod életét!

Mit  tartogat a 2022-es év a terasztrendek tekintetében? Mik a slágerdarabok és miért? Hogyan építsd be a jakuzzit a kertedbe és egyáltalán milyen egy ütős masszázsmedence, ami hosszú évekig őrködhet a család egészsége felett?

Ha szeretnél többet megtudni a jakuzzizásról, a gázgrillekről, az időjárásálló kerti bútorokról és egy kés nélkül is éveket fiatalító arckezelésről, akkor nézz bele az első részbe!