Szuper ajánlatokkal vár a kültéri wellness kiállítás

Téged is vár május 12-ig a SpaTrend Expo az ország három pontján, ahol mindent megtalálsz a kültéri kikapcsolódáshoz. Gyere el és alakítsd teraszodat egy igazi wellness paradicsommá! Ne hagyd ki az exkluzív ajánlatokat!


Üröm mellett Törökbálinton és Nyíregyházán is kiemelt ajánlatokkal vár 10 napon keresztül a SpaTrend Expo minden érdeklődőt, aki szeretné teraszát élhetőbbé, kikapcsolódásra még inkább alkalmas szentéllyé alakítani. A hónap elején nyitott és május 12-ig tartó rendezvényen a kerti bútorok és árnyékolók mellett fontos szerepet kapnak a jakuzzik és a grillek is.

Inspirálódj a gyönyörű és első osztályú termékek között válogatva, hogy új szintre emelhesd az otthoni pihenés fogalmát.

Különleges formákat keresel, amelyek nemcsak vonzzák a tekintetet, de már első pillantásra is kényelmes ülőhelynek tűnnek? Akkor a Bluff ülőgarnitúrára vess egy pillantást, ahol garantált a pihenés!

Grillsarokkal bővítenéd a teraszodat, amin autentikus ízeket teremthetsz könnyen, gyorsan és hatékonyan, de nincs elég helyed? Akkor az OFYR asztali grillje, a Tabl'O lesz az ideális választás számodra!

A kiállításon a kültéri pihenés nagyágyúi, a kényelmes és professzionális hidromasszázst kínáló, egész évben használható jakuzzik széles választéka is kedvezményes áron érhetőek el. Vidd haza a család új kedvencét, amelyben felfrissülhetsz, ellazulhatsz és minőségi időt tölthetsz szeretteiddel egy fárasztó nap után!

Szemezgess bátran a sokszínű kínálatból (kerti bútorok, árnyékolók, masszázsmedencék, grillek és sok-sok kiegészítő) online és személyesen a SpaTrend Expo három helyszínének egyikén!