Újra nyit Magyarország talán legnagyobb kültéri wellness kiállítása

Végre egy kicsit melegszik az idő, így újra főszerepet kaphatnak a kertek és a teraszok! Lesd meg az új trendeket, szerezd be a relaxáló élettérhez szükséges alapdarabokat Magyarország talán legnagyobb kültéri wellnessre szakosodott kiállításán, a SpaTrend Expón!


Február 25-én újra nyitja kapuit az ország több pontján (Üröm, Törökbálint, Veszprém, Nyíregyháza) a SpaTrend Expo, ami kiemelt kedvezményekkel, izgalmas programokkal és kerti bútorok, jakuzzik, grillek és árnyékolók sokaságával várja a kültéri wellness iránt érdeklődőket! 10 napon át inspirálódhatsz a legújabb trendek kapcsán, kipróbálhatod a prémium minőségű bútorokat és elmerülhetsz a jakuzzik világában.

Belevetnéd magad a grillezés világába? Új árnyékolót keresel, ami alá odafér az egész étkezőasztal? Vagy romantikus hétvégékhez keresel ideális kerti bútort, amin összebújhattok a pároddal? A SpaTrend kínálatában mindenre találsz megoldást, amelyek között a szakértő kollégák segítenek eligazodni, hogy a számodra tökéletes termékkel térhess haza.

A kiállításra már most kérheted az ingyenes tiszteletjegyet, így biztosra veheted, hogy egy hozzáértő kolléga csak veled és elképzeléseiddel foglalkozik majd ott léted alatt!

Akár grillt, kemencét, ülőgarnitúrát vagy állítható magasságú, home office-hoz is ideális kávézóasztalt keresel, itt megtalálod, rengeteg érdekes és izgalmas megoldással együtt. Most itt a lehetőség, hogy átváltoztasd külteredet egy wellness hétvége ideális helyszínévé! A Spatrend Expo segít ebben!