Tanulja meg egy igazi mesterszakácstól a kamado grill használatát a H2G grilliskola kurzusán

Gondolná, hogy egy Kamado Joe a szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően nem csak grillezésre és füstölésre alkalmas, hanem kiváló kenyér, sütemény és lepény sütésre is? Tudta, hogy fenséges pizza süthető benne, de ideális wok ételek, quiche vagy paella készítéséhez is? Ezt és még sok mást is megtudhat a H2G Grillsikola "Ízélmények faszénen" kurzusán. 


A kamado grillek könnyen felismerhetőek tojásdad alakjukról, amely kiváló hőkeringetést tesz lehetővé, és az ételt mindig minden irányból egyenletesen éri majd a hő. Ez nagy könnyebbség, és a kezdők számára is egyszerűen kezelhetővé teszi a grillt, de természetesen van jó pár trükk, tipp és fortély, amit érdemes tudni ahhoz, hogy igazán páratlan ételeket készíthessen Kamado Joe grilljén.

Ebben segít Bíró Botond Boldizsár parfümséf, aki egy kellemes élményvacsora közben bemutatja és megtanítja a Kamado Joe grillek használatát. A grill kurzuson három ínycsiklandó fogás elkészítését sajátítják el a résztvevők. Előételnek grillezett velőscsontot készítenek a tanulni vágyó grill fanatikusok fokhagymás pirítóssal és chimichurri mártással. A főétel fűszerkérges sertésszűz lesz, melyhez köretként pirított kéksajtos zellerpüré készül majd. Az élményvacsorát pedig csoki szufflé zárja fehércsokoládés mousse-al. Természetesen minden fogást az ízben és illatokban legjobban harmonizáló alkoholos ital egészít ki.

Töltsön el egy páratlan estét barátaival, tanuljon új dolgokat, sajátítsa el a kamado grill használatának minden csínját-bínját és érezze jól magát! Ajándékozzon felejthetetlen élményt szeretteinek! A H2G grilliskolán és Bíró Botond Boldizsár parfümséfen ez nem fog múlni! Ha szeretne még többet megtudni a kurzusról, vagy jelentkezne a június 3-án megrendezésre kerülő élményvacsorára, akkor kattintson ide.  Szeretettel várja Önt és barátait a H2G grilliskola Ürömön.