Egész napos grillezés sztárséfekkel a Fire Show-n

Grillvásárlás előtt állsz? Különleges és minőségi eszközöket keresel a gyűjteményedbe? Vagy még csak ismerkedsz a grillezéssel és szeretsz jókat enni? Ha valamelyikre igen a válasz, akkor a szeptember 12-én megrendezett egész napos grillbemutatón a helyed, ahogy 9 séf, megannyi grill és rengeteg finom falat vár.


A grilleket már reggel 9-kor felfűtik a séfek, hogy legyen idő az olyan hosszan készülő fogásokra is, mint a BBQ vesepecsenye vagy a tarja. A kültéri kapcsolódás mellett elkötelezett SpaTrend egy olyan eseményt rakott össze, ahol rengeteg grillel, technikával és profi séfektől ellesett tanácsokkal találkozhatsz. Gázgrill párti vagy? A kanadai Broil King megmutatja majd, mi ennek a típusnak az erőssége. Vagy inkább az autentikusabb élmény híve vagy? Akkor a faszenes grillek széles választékát lesheted meg éles bevetés közben. Aki pedig a BBQ felé kacsingat ugyancsak talál majd magához való grillt a Kamado Chef és Joe, illetve a smokerek képében. Sőt, még egy egészen különleges grill is bemutatkozik. Melyik?

A képen is látható OFYR grillről van szó, amely egy igazi műalkotás, de természetesen egy teljes értékű és izgalmas grill is egyben. A nyílt tűzterű, vaslapos és fával tüzelhető OFYR visszarepít az ősi időkbe, miközben leleményes kialakítása miatt kellemes grillélményt tartogat. Minősége vitán felüli és megtévesztően egyszerűnek tűnő felépítése rengeteg izgalmas részletet rejt. Ezt a grillt is láthatjátok akció közben, mert az egész nap sürgölődő 9 séf közül hárman is készítenek rajta fogásokat. 

Lesz porchettás burger, BBQ brassó, vesepecsenye, amerikai palacsinta, sült karfiol, póréhagymás burgonya velouté, gorgonzolás füge és teveburger is. Ha szeretnéd végigkóstolni a menüt, akkor látogass ki a Fire Show-ra, less el új technikákat és hódolj az ízeknek!