Természetes anti-aging, vágás és fájdalom nélkül

A bőröregedés folyamatának természetes visszafordítása fájdalom, torzult vonások és vágások nélkül történik a QMS Medicosmeticsnél, ahol minden kezelés kellemes és pihentető. Ha szeretne megismerkedni ezzel a forradalmi megoldással, jöjjön el a július 26-án tartott SpaTrend Beauty VIP Nyitópartira, és ismerje meg a termékeket kéz- és arc közelből.


Különleges programokkal várja a természetes bőrfiatalítás iránt érdeklődőket az ürömi szépségszalon, ahol egész nap a szépülés, a bőrápolás és az igényes megjelenés lesz terítéken. Hogyan tehetünk meg mindent bőrünk egészsége érdekében? Hogyan legyünk 50 fölött is sugárzóak és magabiztosak megjelenésünkben? Mit érhet el a következetes otthoni bőrápolás?

A válaszokat szakértők és elégedett ügyfelek adják meg, miközben folyamatosan zajlanak majd a kényeztető és szépítő kezelések, hogy bárki megnézhesse, kipróbálhassa az élményt.

A nyitóparti programjáról, az ingyenes belépőjegy igényléséről és a nap folyamán kapható kedvezményekről ezen az oldalon tájékozódhat.