Vidd el a minőségi pihenést otthonodba egy jakuzzival

Hamarosan itt a nyár, a kikapcsolódás és a feltöltődés ideje, amihez most megtalálhatod a tökéletes eszközöket. Szerezz be mindent a kertedbe és teraszodra, ami a kültéri pihenéshez kell a jó hangulatú SpaTrend Expón!


Május 7-én nyitja meg kapuit a SpaTrend Expo az ország négy pontján, ahova már foglalhatsz időpontot, hogy elkerüld a tömeget és a szakértők csak veled foglalkozzanak. Válogass a több száz négyzetméteres üzletekben a grillek, masszázsmedencék és napernyők legújabb generáció között, hogy megtaláld a számodra ideális darabot.

Egy jól kiválasztott jakuzzi hosszú évekre minőségi javulást hoz az életedbe, amit évszaktól függetlenül élvezhetsz majd. A víz természetes nyugtató hatásának és a jetek erős masszázsának köszönhetően egy fárasztó nap után is átmozgathatod a tagjaidat és leteheted a stresszt, anélkül, hogy el kell hagynod otthonod biztonságát!

Élvezd a pihentető hidromasszázs erejét barátaiddal, pároddal vagy gyerekeiddel és minden nap egy végtelen üdülésnek tűnik majd. Pláne, ha olyan minőségi kiegészítőket is választasz mellé, mint a látványos OFYR grill vagy a mozgatható, forgatható és dönthető Marbella Plus napernyő!

Kerted teljes körű berendezéséhez megtalálhatod a legkiválóbb minőségű kiegészítőket az ország négy pontján (Üröm, Törökbálint, Veszprém, Nyíregyháza), a SpaTrend Expón, május 7 és 16 között!

Rendezd be személyes wellness tered, és élvezd a minőségi pihenést otthon!