Fedezze fel a 2021-es jakuzzi modelleket az ország egyik legnagyobb kültéri wellness kiállításán és vásárán

Újra nyit a SpaTrend Expo az ország négy helyszínén, hogy 10 napig a kültéri wellness és kikapcsolódás kerüljön a középpontba. Ismerkedjen meg a legújabb trendekkel medencék és grillek terén és vigye haza azokat a prémium kategóriás termékeket, amelyekkel minden nap egy wellness szállodában érezheti magát!


Ürömön, Törökbálinton, Veszprémben és Nyíregyházán is szakértő kollégák várják a látogatókat május 7 és 16 között izgalmas programokkal, újdonságokkal és széles kínálattal a kültéri wellness minden területéről. Válogasson a kiváló minőségű masszázsmedencék, grillek, kerti bútorok, árnyékolók és kiegészítők széles választékából és alakítsa ki álmai kertjét, teraszát. A SpaTrend Expón mindent megtalál, ami a minőségi kültéri kikapcsolódáshoz kell!

Rendezze be külterét funkcionális és szemet gyönyörködtető termékekkel, hogy kihozza a maximumot a szabadban töltött idejéből. Élvezze stresszmentesen a mindennapokat a hidromasszázs segítségével, dolgozzon a kertből kényelmes kerti bútorainkon és pihenjen meg a hatalmas árnyékfelület kínáló napernyőink alatt a legnagyobb melegben is.

Ha szeretné elkerülni a látogatók tömegét, látogasson ki már most az Önhöz legközelebb eső helyszínre, akár virtuálisan is, szakértő kollégáink személyre szabott ajánlatokkal és hasznos tanácsokkal várják!