Virtuális rendezvény jakuzziról, profi grillekről, árnyékolókról és kerti bútorokról

A márciusban berobbanó vírus alapjaiban változtatta meg mindennapjainkat és különösen nagy hatással volt a társas érintkezésekre. Ennek fényében nem is csoda, hogy rengeteg eseményt, előadást és rendezvényt lemondtak. A hagyományosan tavasszal megrendezésre kerülő SpaTrend Expo azonban nem tartozik ezek közé. A rendezvény nem marad el, csak az online térbe költözik.


Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására idén is szeretettel várja az érdeklődőket, csak a megszokottól eltérően, az online térben. A május 11 és 16-a között megtartott rendezvény programjaihoz idén virtuális lehet csatlakozni az ország minden pontjából. Aki szeretné a kültéri életterét minőségi kényelmi kiegészítőkkel felöltöztetni, annak a rendezvényen a helye. Bár rendhagyó levezénylésre számíthatnak a netes látogatók, nem kell lemondaniuk a gasztro eseményekről, a sztárvendégekről, a nyereményjátékokról és kedvezményekről sem.

A minden nap bejelentkező élő adásokon bemutatásra kerülnek a SpaTrend első osztályú grilljei (köztük a legújabb asztali OFYR Tabl-O), kerti bútorai, árnyékolói és masszázsmedencéi. A látogatókat és jövőbeli vásárlóknak kedvezményekkel is készül a stáb, amelyről az élő bejelentkezések során még többet is megtudhatnak az érdeklődők.

A pontos programról és a csatlakozás mikéntjéről az esemény saját oldalán tudhat meg többet!