Májusban indul az ország első virtuális jakuzzi vására

Hagyományosan tavasszal nyitja meg kapuit az éves SpaTrend Expo, ahol a legújabb masszázsmedence modellekkel és minden, a kültéri kikapcsolódáshoz szorosan tartozó luxus termékkel találkozhatnak az érdeklődők. A grillek, kerti bútorok, árnyékolók és jakuzzik izgalmas világát idén - rendhagyó módon - a virtuális térben kereshetik fel a látogatók!


Május 11 és 16. között kerül megrendezésre a 2020-as SpaTrend Expo, amely izgalmas programokkal, feltöltött készletekkel és sok-sok újdonsággal várja a kültéri pihenés iránt elkötelezett érdeklődőket. Az idei év azonban egy egészen különleges, forradalmi újítást is tartogat: az esemény az online térbe költözik. A szervezők nem szerették volna lemondani a népszerű rendezvényt, de a kialakult járványhelyzet miatt a megszokott módon történő levezénylése sem volt opció. Így hát megszületett a virtuális Expo ötlete, amelybe most mindenki becsatlakozhat, az ország bármely pontjáról.

Az egy hetes program sztárvendégekkel, gasztronómiai különlegességekkel, izgalmas nyereményjátékkal és változatos kedvezményekkel várja az érdeklődőket. A részvételhez csak internetre lesz szüksége, hogy követhesse az élő bejelentkezéseket és többet tudhasson meg a legújabb medencékről, kerti bútorokról és grill szenzációkról. Az eseményről és a csatlakozás mikéntjéről, bővebben az esemény honlapján tájékozódhat.