-
Ananászos salsa grill húsok mellé
- írta: Peitli Csilla
- 2018.07.05
Édes, frissítő és meglehetősen pikáns kiegszítő lehet ez a salsa a grillezett húsokhoz. A hot dogtól kezdve a tartalmasabb húsokig, mindenhez passzol, így érdemes lehet dupla adaggal indítani. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Grillezett saláta kék sajttal
- írta: Peitli Csilla
- 2018.07.05
A saláta nem az első alapanyag, amit eszünkbe jutna a grillre tenni, pedig miért is ne? A római saláta azon izgalmas hozzávalók közé tartozik, amelyik meglepheti a vendégeket, baconnel és ...
Bővebben
Cimkék:
-
Grillezett hagymás mártogatós
- írta: Peitli Csilla
- 2018.07.03
Ízekben gazdag mártogatós tévénézős estékre. Tökéletes párosítás zöldségek, tortilla vagy akár chips mellé. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Felnőttkori bőrproblémák ellen is van megoldás
- írta: Peitli Csilla
- 2018.07.03
Kamaszkorban mindannyian azt reméljük, hogy a pattanások és a különféle arcbőr problémák a felnőtt korban már érintenek minket. Ezzel szemben az a helyzet, hogy a pattanások idősebb korban sem kímélnek ...
Bővebben
Cimkék: qms, kezelés, arc, bőrprobléma
-
Egy apró segítség, hogy medencéje mindig tiszta legyen
- írta: Peitli Csilla
- 2018.07.03
A nyári melegben megváltást jelenthet egy saját medence, legyen bármilyen kicsi is az. A gyakori vízcsere viszont már nem akkora öröm, így érdemes azt minél inkább elódázni. Ehhez nyújt segítséget ...
Bővebben
Cimkék: medence, víztisztaság
-
Egy apró trükk, amivel nem ragad oda a hal a grillhez
- írta: Peitli Csilla
- 2018.07.02
A hal az egyik legtörékenyebb hozzávaló, ami túl könnyen odaragadhat a rácsokhoz, és akkor képtelenség a hús megsértése nélkül felkaparni. Még a beolajozott bőr is képes lekapni a forró rácsokon, ...
Bővebben
Cimkék: grill, prakitkák, hal