Új luxusszalon várja a természetes fiatalodás híveit!

Az évtizedek óta az anti-aging kozmetikumok élvonalát erősítő QMS Medicosmetics itthon is egyre több helyen elérhetik a természetes fiatalodásra vágyók. A márka legújabb luxus szalonra Ürömön nyílt 2019 tavaszán!


Csendes, a márka képviselte természetességgel és eleganciával összhangban, gyönyörű helyen, az ürömi hegyoldalban nyitotta meg kapuit a QMS legújabb szalonja. Kialakításában és kínálatában is hozza azt a kényeztető, luxus érzést, amit a spa hangulató fiatalító kezelésektől kapnak a vendégek. Az általában másfél órás szépítő kúrák méltó környeztet kaptak, amelyben még tökéletesebb a relaxálás. Itt minden a vendégről és a háromszor is a világ legjobb spa termékének választott német kozmetikumról szól.

A hely valódi élmény szalon, ahol már a kezelés előtt elkezdődik a maximális kikapcsolódás és ráhangolódás. Szakértő kozmetikusok várják a kíváncsi fiatalodni vágyókat, akik bevezetik a vendégeket  a Spa Pioneer díjjal (2018) jutalmazott Dr. Schulte méltán híres termékeinek lenyűgöző világába.

Hangulatos környezet, meghitt terek, csodás illatok, értékes hatóanyagok és finoman simogató kezek teremtik meg a szépülés és fiatalodás tökéletes élményét.

Próbálja ki Ön is!