-
Az első jakuzzi szűrőkhöz az őskor szolgáltatta az alapanyagot
- írta: Peitli Csilla
- 2018.02.23
A meleg vizes fürdőkultúra jóval régebbre nyúlik vissza, mint az ma gondolnánk. A jelenleg forgalomban lévő masszázsmedencék előtt a természetes források szolgáltatták a hidroterápiát, de van, amit még a modern ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Milyen meleg legyen a jakuzzi vize?
- írta: Peitli Csilla
- 2018.02.23
A masszázsmedencék vízének optimális hőbeállítása változhat az életkor, a fizikai állapot és annyak függvényében is, hogy télen vagy nyáron kerül sor a fürdőzésre. Mivel a medence állandó hőmérsékelten tartja a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Bőrerősítő és fiatalító szérum a világhírű márkától
- írta: Peitli Csilla
- 2018.02.23
Új, sejtszintű védelmet nyújtő bőrápoló készítményt dobott piacra a világhírű !QMS Medicosmetics, amely innovatív eljárásairól, minőségi alapanyagairól és látványos eredményeiről ismert. A természetes bőregészség megőrzésének fontosságát képviselő cég ideológiájába passzoló ...
Bővebben
Cimkék:
-
Hagyományos alapanyag egy kis csavarral: Csirkemell részeges körtével
- írta: Peitli Csilla
- 2018.02.23
A sokszor már unalmas titulált csirkemell nagyon hálás alapanyag, mert gyorsan elkészül és végtelenül sokoldalúan kombinálható erősebb ízhatású hozzávalókkal. A sós és édes ízek bűvületében készült ez a recept, ami ...
Bővebben
Cimkék:
-
Top 3 bőrfeszesítő utazócsomag
- írta: Peitli Csilla
- 2018.02.22
Pratikus kiszerelésben érkeznek a világhírű anti-aging kozmetikai család utazószettjei. A kemény fedeles, bőrönd alakú nesszeszerekben komplett bőrfiatalító kezeléscsomagok találhatóak, amelyek minden utazásnál nagy segítséget nyújtanak, hogy a világ távoli felén ...
Bővebben
Cimkék:
-
Finn vagy infra szauna? Többé nem kell választani!
- írta: Peitli Csilla
- 2018.02.22
A finn és infraszaunák is rengeteg rajongóval dicsekedhetnek, de az emberek többsége nem feltétlen választ oldalt. Mindkét szauna egy kicsit másként hat a szerveztre és mások a tulajdonságaik is. Akik ...
Bővebben
Cimkék: