Szerző - Peitli Csilla

  • Grillezz banánlevélben

    Ahol a világon csak nő a banán, ott a helyi konyha előbb-utóbb elkezdi használni a leveleket sütéshez. Magyarországon ugyan nem őshonos ez a növény, de mivel a vannak a fagyokra ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Ne hagyd le a tonikot az arcápolásban

    Az alapos arctisztítás lépései között mindig megtalálható az arclemosó tonik, amely a tisztítókészítmény után következik a felhasználási sorban. De vajon miért olyan fontos ez elem, ha a tisztítást más kozmetikum ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • A garnéla grillezés legjobb módja

    A garnéla szaftos, zsenge húsa komoly kíhívás elé állítja a grillezőket. Hogyan lehet úgy elkészíteni, hogy a jól látható grilljelek pirult felszíne mögött megmaradjon a lédús, puha hús? A feladat ...

    Bővebben
    Cimkék: