-
Napi grillreceptünk: Grillezett csirkeszárnyak, roquefort mártással
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.29
Ha nem szeretnél órákig a grill fölött görnyedni a nyári melegben, a csirke jó alapanyagválasztás. A karakteres mártogatóssal tálalt sült szárnyak nagy társaságokat is ellátnak, és elkészítésük igazán problémamentes. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Bulgogi (koreai) pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.28
Ez a pác a koreai konyha egyik gyöngyszemét hozza el a saját kertedbe. A leggyakrabban marhahússal párosított pác ízei összetettek, még sem tolakódóak. Egzotikus jellege ellenére a bulgogi egy nagyon ...
Bővebben
Cimkék:
-
Úgy érzi a száraz bőrén már a krémek sem segítenek? Jön a megoldás!
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.27
A téli hideg bőrt próbáló hatásával sokszor még a legzsírosabb krémek sem tudnak lépést tartani. A száraz bőrnek a hideg, fagyos szelek olyanok, mint egy hatalmas lórúgás, amelynek káros következményeit ...
Bővebben
Cimkék: qms, kezelés, regenerálás
-
Készülj mély hidratálással a nyárra
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.27
Hozd formába a bőrödet a nyári meleg, a napsütés és a sós víz dacára is. Na hagyd, hogy bőröd elveszítse nedvességtartalmát és kiszáradjon, valamint sérülékennyé váljon az időjárás miatt. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Meglepetés burger meccsnézős estékre
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.27
A magyar csapat menetelését ugyan megakadályozták a belgák, de az Eb-nek még nincs vége. További izgalmas meccsek várják a foci szerelmeseit, melyhez egy különleges hamburgert ajánlunk fogyasztásra. Ez a fogás ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Frissítő izű ananászos pác húsokhoz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.27
Ha szeretnél kipróbálni egy frissítő ízű nyári pácot, ami szakít a fűszerekben gazdag változatokkal, akkor jó helyre jöttél. Ez az ananászos pác a gyümölcs és a gyömbér együttes harmóniájától lesz ...
Bővebben
Cimkék: