-
Napi grillreceptünk: Grillezett paradicsomos tésztaszósz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
A grillezett paradicsomszószt nagyobb mennyiségben érdemes elkészíteni, kis üvegekben hosszú ideig eláll a kamrapolcon. Így a nyári grillezés ízeit bármikor felhasználhatod a későbbiekben. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Kacsa a grillen: kacsaburger lilahagyma lekvárral
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
A kacsahúsból kicsit "ünnepélyesebb" burger készíthető, mint a marhahúsból, de nem ez a szendvics egyetlen előnye. A hús testes zamatát kiegészítő édes hagymalekvár teszi igazán különlegessé ezt a burgert, amiből ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Roston sült burgonyalegyezők
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
A burgonyalegyezők előkészítése egy kis ügyességet kíván meg a kést használótól, de minden más már könnyen és egyszerűen megy, a végeredmény pedig látványos és finom lesz. Ha kitörnél a sültkrumpli, ...
Bővebben
Cimkék:
-
Roston sült burgonyalegyezők
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
Ha valami különleges köretre vágyik, tegyen egy próbát ezzel a recepttel. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Sonkás kacsaburger lilahagyma lekvárral
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
Ha szeretne valami újat kipróbálni a burgerek között, akkor a kacsahús tökéletes egy kis kísérletezésre. A kacsa-lilahagyma páros verhetetlen duó. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ha csak egy kezelést választhatsz a nyárra, akkor ez legyen az!
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.08
Bőrápolás szempontjából a nyár az egyik legnagyobb kihívással járó időszak az évben. A nyaralásra nehéz elcipelni az összes készítményt, ami az arcápoláshoz kell, ráadásul az erős napsütés, az éjszakázások és ...
Bővebben
Cimkék: