Szerző - Peitli Csilla

  • A kukorica grillezésének három módja

    A főtt és a grillezett kukorica a nyár igazi slágere, véleményem szerint mégsem készítjük elégszer. Jó kukoricát találni nem könnyű, de ha megvan az alapanyag, akkor rengeteg elkészítési mód között ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Így szaunázz a nyáron!

    A szauna egész évben jót tesz a szervezetnek, még akkor is, ha a nagy melegben nem ez a tevékenység áll a kívánságlista élén. A külső meleg egyáltalán nem befolyásolja a ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Gőzhasználat gázgrilleknél 2. rész

    A gőzhasználatról szóló cikk második részében azt vesszük szemügyre, hogy milyen folyadékot használhatsz az étel ízesítésére. A sör tényleg porhanyósabbá teszi a húst vagy feleslegesen kerül a tálcába? ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Koktél a grillről

    A kerti partik, medencés bulik és esti beszélgetések szívderítő kísérője a színes és ízletes koktél. A zömében alkoholos hűsítőkből túlzás nélkül is több ezer létezik, képtelenség tehát mindet kipróbálni. De ...

    Bővebben
    Cimkék: