-
Aromaterápia a grillen is
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.17
A füstöléshez használt leggyakoribb alapanyag a fa, holott más lehetőségek is rendelkezésre állnak. Ilyen a tealevél és a fűszernövény is. Ez utóbbi használatáról lesz most szó. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Látványos köretek a grillen - karácsonyra is!
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.15
Ha már mindenkit lenyűgöztél kiváló hússütési képességeiddel, a következő meghódításra váró terület a köretek hatalmas világa. Gyorsat és jót a grillen is össze lehet állítani, csak a megfelelő alapanyag-párosításra van ...
Bővebben
Cimkék:
-
Egy eszköz, ami meghitt melegséget lop a hideg teraszokra
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.14
Ha hidegebb időszakban is szeretnéd élvezni a kültéri örömöket, gond és kellemetlenség nélkül megteheted a kerti melegítőknek hála. Ezek a látványos kiegészítők meglepően nagy területen képesek nyáresti hangulatot teremteni a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Füstös íz gázgrillen is
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.13
A gázgrillen sütött ételek természetes füstös aromája jóval a faszenes grillek által nyújtott ízhatás alatt marad. De nem kell ennek feltétlenül így lennie. Egy jól megválasztott faféle és technika segíthet ...
Bővebben
Cimkék:
-
4 praktika a füstös ízhez, faszén nélkül
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.12
A gázgrillek ellen gyakran hozzák fel érvként, hogy ha velük süt az ember, le kell mondania a füstös ízhatásról. Bár a grill önmagában valóban kevés füstaromát ad, de a füstölőfa ...
Bővebben
Cimkék:
-
A sertéshúsvilla helyes használata
- írta: Peitli Csilla
- 2015.09.11
Az alap grilleszközökön kívül rengeteg típusú villa, fogó, tálca és nyárs áll a grillezők rendelkezésére, mindegyik speciális képességeivel segíti a sütést. A sertéshúsvilla is ezek közé tartozik, és elsősorban a ...
Bővebben
Cimkék: