3 jakuzzis kiegészítő a maximális kényelemért

A masszázsmedencés élményt is lehet fokozni olyan kiegészítőkkel, amelyek személyesebbé teszik az élményt. Mire van szükséged a vízben ülve?


Ha szeretsz a forró vízben lazítva hűsítő koktélt vagy jégbehűtött szölőszemeket kortyolgatni, akkor szerezz be egy tálcát, amire biztonságosan leteheted kedvenceidet. A Spa Caddy italtartó tálcát a medence oldalára rögzítheted, hogy egy plusz rakodófelületet nyerj a jakuzzihoz. Ide italt-ételt, sőt akár a mobilodat is leteheted, nem kell attól tartanod, hogy egy óvatlan mozdulattal a vízbe rántod.

Ha nem akarsz elektromos eszközöket magaddal vinni a pezsgőfürdőzéshez, akkor a Spa Bar úszó tálcáját szerezd be. Ez a vízen lebegő, felfújható tálca külön rekeszekkel rendelkezik, amelyekben biztonságosan tárolható az üdítő, a sör vagy a ropogtatnivaló. Így minden garantáltan ott lesz a kezed ügyében!

Amikor a kényelem maximalizálása az elsődleges szempont, akkor a Spa Booster Seat a megoldás. Ez a puha ülésmagasító kényelmes, keménysége és magassága könnyen szabályozható és garantáltan nem mozdul el a helyéről. Ez utóbbit a tapadókorongoknak köszönheti, amelyek biztonságosan a helyén tartják az ülést. A hőálló ülésen még a legkényesebbek számára is örömteli lesz a hosszú ülés!

Hozd ki a legtöbbet a masszázsmedencés pihenésből!